IND Formulieren
 
 

Aanvraag

 
 
 
Er is geen sessie gevonden. Mogelijk is de sessie verlopen. U kunt het formulier opnieuw invullen. Mocht deze foutmelding zich weer voordoen, controleer dan of uw browser cookies ondersteunt.
Start het formulier opnieuw

Openen

Selecteer het bestand met opgeslagen antwoorden dat u wilt openen.
Let op! Alleen bestanden die tussentijds vanuit dit formulier door u zijn opgeslagen (met bestandsextensie .tfa), kunnen worden geopend.

Opslaan

Selecteer het bestand dat opgeslagen moet worden.
Let op! Er geldt een technische beperking voor het opslaan.
Alleen bestanden die tussentijds vanuit dit formulier door u zijn opgeslagen en voldoen aan de volgende voorwaarden, kunnen op een later moment worden geopend:

  1. Het bestand is opgeslagen met bestandsextensie .tfa
  2. Het totale tfa-bestand (aanvraag + eventuele uploads) is kleiner dan 25 MB.

Loading...
Loading...
 
 

Verwerking van persoonsgegevens

De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) verwerkt persoonsgegevens tijdens de behandeling van uw aanvraag. Dit betekent dat de IND gegevens opvraagt bij uzelf en bij andere organisaties of personen als dat nodig is. Ook gebruikt en bewaart de IND gegevens en geeft deze door aan andere organisaties. De IND gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Daarbij houdt de IND zich aan de regels die in de privacywetgeving staan.

Op Privacy | Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) leest u hoe de IND met uw gegevens omgaat en welke rechten u hebt. Ook leest u hoe u gebruik kunt maken van uw rechten.